In deze serie kijk ik naar beeldend werk wat ik ooit maakte. ‘Ooit’ kan alles zijn tussen meer dan 20 jaar geleden en vanmorgen. Deze aflevering wijkt iets af …

 

Het zit zo:
Ons huis moet noodzakelijke verbeteringen ondergaan. Tevens besloten we om op zolder (atelier en studio) meer ruimte en licht te laten maken. Maar, om te kunnen verbouwen, moeten eerst spullen naar elders. Ruimte maken om ruimte te kunnen maken.

Een uitgelezen moment voor een verbouwingsopruiming. Het lijkt me tof als jij daar ook iets aan hebt. Daarbij is het ook nog bijna Sinterklaas en Kerst, dus voor je het weet sla je twee tot drie vliegen in één klap.

Wat heb ik te bieden?
Een aantal schilderijen en grafiek (vooral litho’s). Als je op de onderstaande links klikt, kom je bij de werken die deel uitmaken van de verbouwingsopruiming.

SCHILDERIJEN: https://lnkd.in/gG2turC7
GRAFIEK: https://lnkd.in/gGpnVtEH

Prijzen staan erbij, en die zijn in veel gevallen inclusief lijst, in ieder geval inclusief verzenden (binnen Nederland). Alles uiteraard zolang de voorraad strekt.

Zie je een werk op m’n website wat niet op de lijst verbouwingsopruiming staat, dan is het werk waarschijnlijk óf al verkocht, óf niet in de opruiming …?

In geval van twijfel: neem even contact met me op!