Over jou (en over mij)

Voor veel mensen is het zoeken en vinden van een geschikt kunstwerk een flinke klus, want je wilt dat het klopt. Als dat voor jou ook zo is, stop hier dan even, want ik ga je helpen. Ik help je om te beginnen met duidelijk te krijgen wat je het liefst wilt – alsjeblieft daar nog niet ut bent. En helemaal mooi als ik je een passend kunstwerk voor je heb. Belangrijkste is dat jij je er goed bij voelt. 

Genieten is iets wat we gemakkelijk overslaan. We moeten immers door. Kunst geeft niet alleen schoonheid en eigenheid aan een ruimte, het biedt ook de gelegenheid om te genieten en op te laden. Ik wens iedereen een echt kunstwerk toe – het is leuk om naar een museum te gaan, maar kunst is niet exclusief voor het museum.  

 Ik ben opgeleid aan de Koninklijke academie van Beeldende Kunsten te Den Haag, ik ben lid van een kunstenaarsvereniging, en maak met liefde en vanuit ambacht wat ik maak. En ik ben van mening dat kunst komt iedereen toe en ik draag daar graag aan bij. 

 Mijn streven is dus om jou bij te maken met een kunstwerk – of het nou van mij is, of dat je toch een andere keuze maakt. 

Vragen? Laat me weten. En kijk ondertussen wat rond op deze site. Maar ja, afbeeldingen zijn natuurlijk geen schilderijen. Mocht je interesse hebben in een werk, dan kun je dat op proef hangen. Laat van je horen – ik help je graag.

Anne-Tjerk

Synchronizität - Traumdeutung

Ik vroeg me af ...

...